Etiketter

Men himmel så dramatisk den rubriken lät! Nä, nä, nä. Jag är inte gravid. Om nu nån trodde det. Ni har väl hört talas om Sara? Ni kan väl er bibel? Precis den frågan höll  vi på googlade på jobbet för ett par veckor sedan. Kommer nu inte ihåg vilket spörsmål som var på tapeten men just kring den frågan var det och jag känner mig ändå (måttligt) uppdaterad i frågan. Trots att jag nu glömt vilken fråga det var.

Nej, det handlar om att det är VÅR i luften. Trots att snön ligger decimetertjock. Det är ändå takdropp och solsken och jag vet inte vad, skitiga fönster, dammigt. Världsliga problem. Har man inga andra så är man lycklig.

Jag gillar blommor. Blev så sugen på en fläckbegonia men dyra blomsteraffären tog mellan 300-400 kr för en, i och för sig stor, planta. Det vill jag ju inte betala. Ingen på jobbet där jag frågade runt hade någon jag kunde få ett skott på. Då gick jag in på Tradera och där fanns det gott om personer som ville sälja skott. Jag vann en auktion och ett par dagar senare kunde ett tjockt kuvert fiskas upp ur postlådan. Det var när det var mellan 10-20 grader kallt men den lilla rackaren levde.  Väl inne och upptinad från kylan planterades skottet genast i jord och fick en värmande plastpåse om sig för återhämtning och si! Nu har det lilla livet tagit sig och börjat ge sig till känna.

Själv tar jag skott från min blomsterbasilika hade idéer att dessa kanske också går att sälja?

Mitten av mars redan och nästa vecka väntar rolig utflykt till Trädgårdsmässan i Älvsjö med Bästa Bellan.

Nu ska jag gå och baka frallor utan mjöl. Receptet har jag hittat på nya hemsidan Äntligen sockerfri  där det finns en massa bra recept om man vill laga mat utan socker.

Ha de!

Annonser